5 trucuri pe care sa le stii

Orice femeie stie ca are nevoie de ceva trucuri pentru ca lucrurile sa fie perfecte. Asa se face ce din sfaturile bunicii si pana la aspecte pe care le descopera singure exista multiple variante pentru fiecare situatie. Insa de 5 trucuri anume nu te poti lipsi:

  1. Ondulatorul de gene trebuie si el incalzit. Asta il va face sa fie mai eficient; cu ajutorul unui uscator de par cu aer cald incalzeste-l cateva minute pentru a actiona asupra genelor asa cum se cuvine. Efectul este garantat.
  2. Foloseste-te de gheata. Astfel, nu numai ca va stimula circulatia sanguina insa te va scapa de riduri fine, de cearcane si iti va improspata aspectul. Masajul cu un cub de gheata ar trebui sa iti fie ritual zilnic dupa toti pasii de demachiere si de ingrijire a fetei.
  3. Tine cosmeticele la frigider. Poate fi vorba de ruj sau cel mai adesea de creionul dermatograf, cele care daca stau chiar si 15 minute la rece in frigider vor avea o consistenta mai buna. Astfel nu vor curge si se vor mentine mai bine o data aplicate. Insa nu le uita in frigider caci nu vor mai fi bune de folosit.
  4. Si daca apelezi la varianta de radere a parului stiai ca balsamul este cu mult mai indicat? Acesta actioneaza asupra parului si il inmoaie astfel ca iti va lasa si pielea mai fina si parul indepartat va fi o misiune mai usor de indeplinit, fara disconfort.
  5. Stralucirea parului o capeti sau o recapeti din clatirea acestuia cu bere sau cu otet. Desi nu incanta in miros desigur aceste trucuri fac minuni. Poti clati pe final inca o data parul si oricum vei beneficia de efectele benefice ale acestora.

Dar nimic nu pare de efect daca nu vei include astfel de trucuri in ritualul zilnic. Si cand interesul este acela de a imbunatati modalitatile prin care iti mentii frumusetea totul merita.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these