A face sau a nu face cont pe Stailer… aceasta este întrebarea

stailer

În primul rând trebuie să afli ce este Stailer și mai apoi vei ști dacă vrei sau nu să creezi un cont pe această platformă. O altă întrebare este cum îți faci tu programările la salon în era tehnologizării? Tot suni la stiliștii care nu au timp să discute cu tine și nu au niciodată agenda liberă? Este o situație destul de tristă și deloc favorabilă pentru tine. Și așa ai foarte puțin timp liber, chiar crezi că se merită să îl consumi dând telefoane și căutând paginile saloanelor care nu au mai fost actualizate de câteva luni (în cel mai bun caz)? Nu mai bine vii în pas cu lumea și utilizezi și tu Stailer?

Este acea platformă care îți face viața mai bună. Care te duce pe scaunul stilistului când vrei, pentru orice serviciu din sfera de hair and beauty vrei. Zecile de minute de căutări se pot rezuma acum la numai 5 minute, dacă știi ce vrei și te decizi repede. Ce poate fi mai simplu decât să spui (selectezi în cazul acesta) ceea ce vrei și mai apoi să ai direct lista cu ceea ce te interesează?

Cum funcționează Stailer?

Despre Stailer găsești detalii extra aici. Important este că utilizarea este gratuită și că poți face câte programări vrei, fără să fii restricționat în vreun fel. Tu doar selectezi și din listă alegi persoana care ți se pare potrivită, care crezi că îți poate reda look-ul dorit. Poți face aceste căutări în funcție de ziua ta liberă sau pentru momentul în care ai nevoie sau poți căuta direct programul de la un salon sau al unui stilist anume și te pliezi după locurile libere ale acestuia.

Tu doar selectezi și primești un mesaj de confirmare pe telefon. Poți anula orice programare dacă te-ai răzgândit sau dacă a intervenit ceva, tot gratuit. Nu trebuie nici în acest caz să suni, ci o poți face online.

Te-ai decis? Creezi un cont sau vrei să afli mai multe?

Dacă nu ești convins încă, trebuie să știi și avantajele care vin la pachet cu acest cont. Informațiile personale sunt deja salvate și nu le mai completezi mereu. Alături de acest avantaj, poți vedea toate programările la care ai fost.

Să nu uităm de reminder. Contul îți permite setarea unui reminder care îți va fi foarte de folos, mai ales dacă uiți mereu lucruri și e posibil să uiți și de programări. Apare atunci când setezi tu. Primești astfel un mesaj text pe telefon care să te anunțe din nou unde trebuie să mergi și când.

Gândește-te că acum poți merge la o recondiționare a manichiurii atunci când îți dorești, nu trebuie să stai până găsești un loc liber, timp în care unghiile cresc și gelul se vede inestetic pe ele. Chiar și la evenimentele importante din viața ta mergi mereu aranjată, cu make-up-ul perfect realizat și coafura aranjată în niște bucle sau orice alt stil. Poți avea acum certitudinea că nu mai rămâi fără o programare.

Accesează www.stailer.ro și descoperă toate bucuriile pe care le aduce și avantajele de care poți beneficia, alături de alte informații.

Contact: support@stailer.ro

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these