Ai avut un vis ciudat? Iata ce explicatie poate avea!

Se spune ca atunci cand esti prea obosit nici nu mai visezi. In egala masura cand esti stresat ai tot mai multe vise ca si cand subconstientul tau este atat de incarcat incat scoate la iveala cele mai ascunse ganduri. Cert este ca unii cred si in faptul ca visele pot prevesti ceva si dau crezare unor semnificatii simbolice.

Ce ar trebui sa stii despre vise

Visele violente tradeaza si probleme de sanatate. In general cosmarurile sunt asociate cu o trauma de unde si reactiile violente in starea de inconstienta a somnului. Insa poate fi vorba si de semne ale unor boli precum Parkinsonul sau chiar inceputul de dementa.

Studiile au arata ca in functie de ora la care te culci ai putea fi sau nu predispus sa ai cosmaruri. Asadar cu cat te vei culca mai tarziu cu atat vei avea mai multe sanse sa visezi urat.

Nu degeaba se spune ca noaptea este un sfetnic bun. Se pare ca una din explicatiile pentru care oamenii viseaza se refera tocmai la faptul ca putem gasi rezolvarea unor probleme ce nu le gasim solutii pe timp de zi. Asta face parte din gandirea neconventionala care ne indica anumite aspecte favorabile pentru a rezolva starea sau chiar situatia in care ne gasim la un moment dat.

Stiai ca ne putem controla visele? Chiar daca suna ciudat sta in puterea mintii sa ne controlam anumite vise. De aceea se crede ca si cosmarurile pot fi un semn de slabiciune. Si cei care pot controla cel mai bine visele sunt jucatorii, cei care sunt obisnuiti cu ideea de realitate alternativa, paralela de viata reala. Cu abilitatea de a privi din afara corpului acestia ar putea foarte bine sa iti controleze mintea si sa isi tina in frau aspectele negative ce apar in vise.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these