Ai grija ce preferinte vestimentare ai

hainele te imbolnavesc

Se spune ca esti ceea ce mananci, ca esti ceea ce imbraci si asa mai departe. Judecand din prisma faptului ca numeroase articole vestimentare te pot imbolnavi la propriu atunci te-ai putea defini ca fiind inconstient pentru ca, paradoxal, platesti pentru ca sanatatea ta sa fie afectata.

Hainele te pot imbolnavi. La propriu. Poate ca nu iei cea mai inteleapta decizie si nu te gandesti in primul rand la confortul tau ci mai degraba la trenduri, la ce se poarta si cu ce iti sta bine. Cel putin in cazul femeilor un astfel de trend si fenomen este cel mai adesea intalnit. Iata doar cateva exemple concret analizate de cercetatori:

  1. Fusta tip creion. Numeste-o sexy sau cum doresti insa cert este ca iti limiteaza miscarile. Nici macar nu iti poti indoi prea bine genunchii si nu poti pasi normal. O astfel de fusta ar putea sa iti afecteze echilibrul in primul rand. Poti ajunge chiar si in punctul in care sa ai dureri si intinderi musculare.
  2. Porti portofelul in buzunar- asta mai mult valabil pentru barbati- sau telefonul. In acest caz se pare ca vei avea tendinta sa stai intr-o postura nefireasca astfel ca problemele de coloana sunt si cele care te vor afecta.
  3. Blugii de tip skinnies. Sunt cei care contureaza atat de bine formele feminine si pentru unele pare sa fie metoda de a le face sa para mai slabe. Insa, acesti tipi de blugi sunt cei care ingreuneaza si afecteaza buna circulatie a sangelui si nu numai, pot afecta chiar si digestia daca la fel de stramti sunt si la inchidere, la talie. Si aici o intreaga alta poveste.
  4. Gentile te pot deforma si ele. Chiar daca nu mai esti in crestere coloana are de suferit din cauza presiunii ce se exercita asupra sa. Atat pentru femei cat si pentru barbati- gentile sport pentru orele de sala- o astfel de situatie poate duce la deformari ale scheletului fara posibilitate de a face reversul situatiei.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these