Ajutor din bucatarie

In timp ce femeile gospodine isi gasesc diverse trucuri care sa le ajute sa isi faca munca mai rapid femeile cochete se pot alege cu obiecte din bucatarie si din jurul lor sa le ajute nu in scopul in care au fost acestea proiectate ci pentru frumusete.

Poate ca nu te-ai gandit pana acum cum te poti folosi de o cutie de chibrituri sau de o lingura asa ca descopera trucuri utile:

  • Lingura poate fi in egala masura acel truc care iti calmeaza ochii obositi cat si trucul pentru gene curbate. Si daca in prima faza se poate folosi racita in prealabil in congelator pentru curbarea genelor ar nevoie sa o incalzesti. Aplica presiune si misiune indeplinita.
  • Cum te ajuta un post it sa iti trasezi linia de contur a ochiului intr-o forma perfecta. Nu trebuie decat sa lipesti hartia pe pleoapa si astfel sa iti setezi linia exacta ce urmeaza sa o faci cu acel creion special.
  • Ce poti sa mai faci cu o periuta de dinti. Aceasta iti poate exfolia buzele cand asta te impiedica sa ai un look desavarsit, cand nu poti sa iti etalezi rujul rosu. Insa si cand vine vorba de aranjarea sprancenelor te poti folosi de acelasi truc, cand periuta iti va aranja si acest ultim detaliu al look-ului tau.
  • Nevoia de a-ti pili unghiile inseamna sa te bazezi pe o cutie cu chibrituri. Asta pentru ca partea laterala a acesteia poate substitui pila fara doar si poate, chiar daca nu actioneaza prea tare insa suficient cat sa te salveze pe moment.
  • Si daca tenul are un exces de sebum ce face ca stralucirea lui sa arate mai putin estetic te poti folosi atat de rapid si usor de un filtru de cafea. Actioneaza ca o sugativa astfel ca te va ajuta sa iti improspatezi aspectul.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these