Barbatii se doresc complimentati, atentie insa cum o spui

Un barbat se simte bine cand este nevoie de ajutorul sau. Se simte in putere si apreciat si isi asteapta laudele ca un copil. Cu toate acestea un barbat nu va aprecia un compliment ironic, nu va gusta cu aceeasi placere o observatie pe care o faci cu uimire. Iata o lista a unor exemple de complimente pe care sa nu le abordezi pentru un barbat:

Esti dragut. Ar merge mai degraba pentru un catelus, pentru un baietel, pentru acele momente cand te simti o fetita bucuroasa de ceva. Un barbat insa va aprecia statutul sau masculin remarcat de tine ori o astfel de asociere nu ii surade.

Uimirea ca a rezolvat ceva. Nu credeam ca vei face asta, sunt mirata sa vad ca ai putut. Arata din start neincrederea fata de el si desi vine partial cu un aspect pozitiv nu se asteapta la asa ceva. Crede si isi doreste sa fie perceput ca un om capabil si asteapta sa fie laudat de drept.

Esti singurul care ma intelege, singurul cu care pot vorbi. Da, barbatilor le place sa fie primii si ultimii insa nu si cand vine vorba de o presiune emotionala. In acest sens si-ar dori sa vorbesti cu prietenele tale, cu mama sau alte prezente feminine. Locul lui aici nu se regaseste.

Bine ca ai incercat. E ca si cand din totul sau nimic s-a ales cu nimic. Nu exista a incerca ci concret apreciere pentru ce a facut. Uneori sunt simplisti si vad totul la extreme, bine sau rau. De ce sa ii spui multumesc ca ai incercat cand el a facut ce a trebui doar ca in stilul sau?

Multumesc de ajutor, dar fac singura mai repede. Mai ales cand vine vorba de treburile casnice ai impresia ca pentru barbati dureaza o vesnicie. Si totusi, asta suna ca si cand el te incetineste in treburile din plan. Renunta la astfel de idei, te ajuta si atat.

Orgoliosi sau nu fiecare dintre noi isi doreste sa auda laude si nu cuvinte ce se interpreteaza in alt sens.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these