Beneficii ale antrenamentelor fizice in grup

miscare

Alaturi de beneficiile de necontestat ale miscarii, inscriindu-te la sesiuni de antrenamente unde grupuri intregi se supun instructorului, vei avea parte si de un plus de motivatie, de o atmosfera care te va incuraja – lista ar putea continua. Sa vedem insa detaliat ce inseamna exercitii fizice efectuate in grup si ce beneficii pot sa aduca.

1. Exercitii fizice all-inclusive. Atunci cand te antrenezi singur, acasa, adesea ignori cele 3 componente importante ale oricarui program de fitness – exercitii cardio, exercitii pentru forta si pentru flexibilitate. Pe de alta parte, un program de antrenamente de fitness in cadrul unui grup include toate acestea.

2. Instructaj la fata locului. Adesea antrenandu-te singur simti ca poate faci ceva gresit. Alaturandu-te la o sesiune de fitness de grup, vei avea parte de instructori calificati care iti vor supraveghea miscarile, te vor indruma dar iti vor oferi si acea motivare de care ai nevoie.

3. Antrenament pentru intreg corpul. Activitatile si miscarile din cadrul sesiunilor de fitness in grup tintesc de obicei toti muschii corpului. Ca rezultat, esti provocat sa iti lucrezi si acei muschi mai putin dezvoltati sau pe care i-ai ignorat in cadrul altor antrenamente.

4. Sprijin. Multora le lipseste motivatia de a se mentine in forma tot timpul, iar unii sunt pur si simplu plictisiti sa se antreneze singuri. In acest caz, a te inscrie la sesiuni de antrenamente de fitness de grup poate fi exact ceea ce au nevoie, sprijinul cautat pentru a indeplini obiectivele dorite.

Alaturi de toate aceste beneficii, vei avea parte si de muzica motivationala, de instructori care te vor indruma si motiva la orice pas, si ai de asemenea sansa sa cunosti oameni noi. Sprijinul iti poate fi oferit si de „colegii” de antrenament si te automotivezi de asemenea mult mai usor vazandu-i pe altii ca insista. Astfel, pentru oricine nu mai gaseste suficienta motivatie si care s-a plictisit de exercitii si antrenamente fizice facute de unul singur, inscrierea la un curs de fitness in grup poate fi cea mai buna idee.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these