Beneficiul castravetilor

De ce este bine sa consumi castraveti? Motivul este unul simplu si anume tine de bogatia compozitiei lui. Acesta se indica de consum si mai mult decat atat este la fel de util si cand vine vorba de oboseala si ochi care tradeaza acest lucru. Iata care sunt beneficiile castravetilor:

  1. Nu te-ai fi gandit insa un singur castravete contine vitamine si minerale in fiecare zi. In aceasta lista se incadreaza vitamine precum C, B1, B2, B3, B5, B6, urmate de acid folic, calciu, fier, magneziu, fosfor, potaziu si zinc. Suficient de multe pentru a considera consumul de castravete un necesar in fiecare zi.
  2. Acelasi complex din continutul unui castravete te ajuta sa iti aranjezi chipul mai ales cand oboseala isi spune cuvantul. Asadar, foloseste felii de castravete pentru zona de sub ochi, pentru a reduce din inflamatie. Acesta hraneste pielea, o hidrateaza si mai mult de atat este si cel care te ajuta sa iti revii. Nu ai nevoie decat de cateva felii care se aplica pe o zona anume.
  3. O felie de castravete  este oarecum alunecoasa datorita cantitatii mari de apa. Dar ce nu stie prea multa lume este ca acesta se dovedeste a fi util si cand vine vorba de ungerea unor balamale pentru a evita sa scartaie o piesa de mobilier, o usa.
  4. Slab in calorii, un castravete poate fi de asemenea cel care iti taie pofta de mancare. Parca te simti mai satul dupa consumul de castraveti asa ca ai toate motivele sa il consideri poate parte din dieta ta de zi cu zi.

La fel de util este si pentru a improspata respiratia si nu in cele din urma pentru a evita ca o oglinda sa se abureasca. Este util insa si fresh, numai bun de consum pe timp de vara si oricand ai sansa.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these