Berea si beneficiile

Mai mult decat a fi acea bautura preferata cel mai adesea iarna berea se dovedeste a fi un produs alimentar cu numeroase beneficii. Daca el se delecteaza cu o bere la meci tu delecteaza-ti aspectul fizic cu o bere. Iata cateva dintre acestea:

  • Stralucire si volum pentru par. Cu siguranta ca a clati parul cu bere este un beneficiu pe care poti sa il ai datorita continutului de bere, de silicati. Berea iti va intari firul de par si il va hrani. Insa ce te faci cu mirosul? Unii spun ca cea mai buna varianta este sa fierbi berea pana cand aceasta isi pierde concentratia de alcool de sa folosesti lichidul in voie.
  • Berea te hidrateaza. Contrar a ceea ce se crede berea contine doar o lingura de zahar si are un continut de peste 90% concentratie de apa. Aceasta te hidrateaza fara doar si poate si chiar daca dupa consumul de bere observi mai mutle drumuri la toaleta este de fapt eliminarea mai usoara si mai rapida a toxinelor. Intr-o forma traditioanlista sa spunem, ca un leac babesc, se crede ca berea este cea care ajuta la eliminarea nisipului de la rinichi.
  • Berea are sanse de a reduce Alzheimer-ul al batranete. Este de fapt o chestiune de termen lung insa adevarul este ca exista sanse sa se incadreze in lista de tratament. Sau de preventie. Asta pentru ca berea contine siliciu, cel care reduce cantitatea de aluminiu din corp, responsabil intr-o oarecare masura de aparitia bolii uitarii.
  • Previne diabetul. Tocmai pentru ca are un continut mic de zahar berea poate sa tina departe de tine problema diabetului. Ai 25% mai multe sanse sa tii diabetul la distanta daca pentru 4 ani bei constant un maximum de 2 beri pe zi.
  • Are nutrienti. Poate ca nu degeaba se inscrie in lista de produse alimentare. Berea nefiltrata spre exemplu contine vitamina B.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these