Bun venit! Sfaturi de inceput despre frumusete si dieta

Oricat de multe ai citi si oricat de bine te-ai informa parca niciodata nu este de ajuns. Pentru ca ajungi sa iti dai seama ca indiferent de teorie conteaza practica, ca dincolo de ceea ce stii tine de organismul fiecaruia si mai cu seama obiceiurile tale mai vechi ar putea fi o sursa pentru variile probleme cu care te confrunti.

O femeie isi doreste in ten impecabil, o frumusete gen Mona Lisa, o delicatete aparte si desigur, un plus de farmec in randul altor femei. Si pe principiul cum ai grija de tine la interior se vede la exterior dieta poate avea o mare influenta in sanatatea tenului tau. Pe cat de repede ai dori sa scazi in greutate pe atat de rapid iti accentuezi ridurile si nu numai. Cateva sfaturi in acest sens:

  • Ridurile se accentueaza o data cu lipsa de grasimi din dieta zilnica. Chiar daca nu suna asa cum ai fi crezut organismul, celulele au nevoie de acizi grasi. Cand surplusul de apa se elimina in lipsa acizilor grasi se pierde elasiticitatea si tonusul, de unde si aparitia primelor riduri sau mai rau accentuarea celor care existau deja.
  • Fata si gatul subtiate sunt un alt efect al slabirii intense. Chiar daca este bine sa slabesti si asta nu numai din motive estetice trebuie luat in considerare si faptul ca efectul de dupa nu va fi tocmai cel mai placut.
  • Tenul este afectat de asemenea cand diverse categorii de alimente sunt excluse din dieta. Ca sa nu mai spunem ca pentru cele care se infometeaza totul este de nivel dramatic. Cand spre exemplu vei exclude proteina, carnea din dieta zilnica tenul isi va arata efectele imediat. Stiai ca acizii grasi omega 3 din peste sunt importanti pentru sanatate? Mai ales ca acestia previn imbatranirea.

Una peste alta chiar daca este important pentru tine sa slabesti nimic nu se face la voia intamplarii.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these