Bunatati de la iaurt

Iaurtul nu este numai parte din categoria de lactate care sa iti aduca un aport de calciu, de probiotice si toate avantajele pe care le ai de la aceasta categorie de produse. Iaurtul poate in egala masura sa fie un produs de care sa tii cont si in ritualul de frumusete pe care il ai.

Din lista de avantaje si intrebuintari ale iaurtului tine cont de:

  1. Tratamentul intens pentru maini in special. Mai ales daca vei adauga si miere tine cont de acest amestec ce iti face pielea sa fie fina si hidratata.
  2. Tratament pentru arsurile de piele. Cand esti prea gospodina si te arzi cu ulei sau orice altceva pentru ca pielea sa nu formeze acea umflatura usturatoare iaurtul este de preferat sa fie folosit. Mai mult decat atat si arsurile de soare sunt calmate tot cu iaurt care va absorbi fierbinteala pielii instant. Nu te sfii sa te ungi cu un strat generos de iaurt.
  3. Tratament pentru par. Cu o actiune de numai 20 de minute iaurtul pentru scalp si pentru par face minuni. Acesta va trata matreata daca ea exista, va curata scalpul foarte bine si nu in ultimul rand va hidrata, lasandu-ti un par matasos la atingere.
  4. Si la scara larga pentru piele iaurtul este un tratament natural. Previne imbatranirea si este antibacterian. Pentru cei cu un ten problematic iaurtul poate fi considerat parte din ritualul zilnic. Mai mult decat atat, iaurtul este benefic pentru tot corpul, pentru pielea de pe maini si picioare; acidul lactic este secretul sau de a face pielea moale dupa aplicare. La fel de bine poate fi folosit ca si masca pentru ten.

Aftele sunt si ele calmate de iaurt si nu in ultimul rand tine cont ca poate fi oricand o alternativa pentru lapte.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these