Ce dureri ai si ce stari negative ies din asta

durere

Orice tip de durere inseamna o stare fizica proasta insa mai mult decat atat inseamna si un efect negativ al psihicului tau. Asadar, tinand cont de faptul ca trebuie sa te pastrezi echilibrat pentru ca puterea organismului tau sa faca fata unei boli descopera in ce sens te afecteaza anumite dureri, dincolo de ceea ce credeai.

Durerile de spate

Sau mai bine spus la nivel de umeri reprezinta o povara si din punct de vedere psihic, implicand asadar ideea in sine de a avea prea multe pe cap cum spune o vorba din popor. De fapt sunt prea multe nu pe cap ci pe umeri. In astfel de cazuri este vorba de o suferinta de genul lipsei de apreciere cand efectiv ceea ce faci in jurul tau nu este de ajuns pentru altii. Trist insa nu este de ajuns nici pentru tine.

Durerile de coloana sunt si ele destul de severe. In astfel de cazuri sa tinem cont de faptul ca din punct de vedere al energiilor negative astfel de dureri sunt cele care afecteaza incapacitatea de adaptare, ce tine de imposibilitatea de a se multumi cu ceea ce are. Specialistii dezvolta ideea si spun ca tine de asemenea de nemultumirea de sine si in principal de lipsuri ca o povara.

Se spune ca cei care se imbolnavesc de stomac sunt si cei care sufera cel mai adesea de lipsa banilor sau de stres. Si totul se explica prin faptul ca se ajunge la un stres psihic al neajunsurilor ce provoaca o iritatie in mucoasa stomacului.

Mai mult decat atat, durerile de gat sau in gat sunt specifice celor care nu accepta prea usor un anume lucru. Poate fi vorba de sprijin, de un sfat si asa mai departe insa in orice caz se comporta ca si cand ar avea ochelari de cal si nu vad mai mult decat micul lor spatiu in care traiesc.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these