Ce faci gresit dimineata

dimineata

Primele ore ale diminetii pana cand sa incepi munca conteaza extrem de mult pentru modul in care te vei simti ulterior. Tinand cont de asta ar trebui sa  iti pui sub lupa mai toate aspecte diminetii pentru a-ti da seama  unde anume iti strici singur ziua si in ce fel.

Iata ce nu ar trebui sa faci dimineata:

  • Sa sari de micul dejun. Este prima masa din zi, ce iti ofera energia necesara si care implicit te tine satul pana la pranz fara probleme. In lipsa acestei mese nu poti avea acelasi ritm satisfacator pe parcursul unei zile.
  • Sa faci sport fara sa fi mancat. Din aceleasi motive, lipsa unui mic dejun iti face ziua mai putin energica din acest punct de vedere. Mai ales si sa practici un sport nu faci altceva decat sa adopti un stil nesanatos de a introduce si practica sportul de orice fel.
  • Sa te trezesti brusc si sa te grabesti. In lipsa luminii naturale la care te expui prea putin indicele de masa corporala are de suferit, printre altele. Studiile confirma acest lucru, astfel ca este de preferat sa iti acorzi putin timp liber pentru tine, de a sta pe terasa, de a urmari lumea. efectiv de a te relaxa pret de cateva minute.
  • Sa te enervezi pe drum, pana la serviciu, eventual in trafic. Drumul pana la serviciu este si el important. Daca te iriti in trafic ai toate sansele ca pe parcursul zilei sa patesti acelasi lucru, sa fii nervos spre exemplu. Incearca sa tii cont de asta si sa iti alegi un drum efectiv care sa nu implice un drum stresant si cu blocaj in trafic.
  • Sa nu bei apa. Lipsa apei este si cea care afecteaza de regula organismul cand in lipsa ei circulatia nu are cum sa fie una satisfacatoare, cand nici oxigenul nu este transportat cat si unde trebuie.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like these