Ce faci zi de zi si iti dauneaza

sanatate

Ar fi totul prea usor sa poti sa tii ritmul unui plan de viata sanatoasa. Ar fi prea simplu ca totul din jurul tau sa fie de un nivel absolut simplist. Cu toate acestea avand in vedere ceea ce faci in fiecare zi ritmul vietii si obiceiurile pe care le ai se prea poate sa fie motivul pentru care iti creezi singur probleme.

  1. Obisnuiesti sa iti usuci parul cu uscatorul. Simplu si rapid, in cateva secunde ajungi sa indeplinesti si aceasta misiunea. Insa acel aer cald si efectul termic fac ca vitalitatea parului sa dispara, sa intervina caderi de par si par ars.
  2. Dusul in fiecare zi. Ti se pare ca tine de o masura normala de igiena si prin urmare este un lucru necesar. De fapt ce e prea mult strica si se pare ca un dus in fiecare zi nu face altceva decat sa distruga acel strat protector de uleiuri esentiale secretate de piele in mod natural. In plus ai putea sa strici si ph-ul pielii.
  3. Munca de birou este si ea cea care afecteaza, desi ai crede ca esti la loc sigur de vreme ce nu ai parte de munca cu efort fizic. Prin urmare ai cu peste 60% mai multe sanse de a dezvolta probleme cu inima si nu  numai.
  4. Consumul de popcorn nu este nicicum indicat cand vine vorba de sanatatea dintilor pentru ca afecteaza nu numai smaltul insa acesta de cele mai multe ori afecteaza si gingiile sau in orice caz ar putea duce la inflamatii si la infectii cauzate de prezenta acestui aliment in locuri greu accesibile.
  5. Nevoia de sport se intelege insa se pare ca alergatul este in timp responsabil, printre altele, de aparitia artritei.
  6. Munca sau placerea de a sta in fata calculatorului inseamna de cele mai multe ori dureri de cap si de ochi si in plus radiatii de care ai parte.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these