Ce nu stii despre femei

femei

Enigme in lumea barbatilor, femeile sunt complexe in toate aspectele sale. De fiecare data vei descoperi cate ceva nou despre ele. Pare destul de complex asa ca hai sa mai bifam inca o data ceea ce tine de acest capitol, cateva adevaruri despre ele, nestiute inca:

  1. Au o gene aparte, la modul concret vorbind, ce le permite sa distinga o mai mare varietate de culori fata de barbati. Daca acestia disting doar ceea ce tine de rosu si verde spre exemplu femeile descopera turcoaz, corai si diverse combinatii si derivate de la cea de baza.
  2. Femeile sunt sensibile. Si asta se dovedeste clar cel putin cand vine vorba de gena plansului. S-a dovedit ca femeile plang de mai bine de 3 ori pe an. In schimb barbatii plang in medie de 1,4 ori pe luna. Insa se pare ca tine si de gene, cele care le fac sa isi umezeasca ochii mai mult.
  3. Femeile au un miros mai fin. Acestea sunt „dotate” de la mama natura cu caracteristici de asa natura. Acestea pot detecta un anume miros dintr-o mie.
  4. Enzimele din stomacul unei femei nu sunt atat de puternice precum cele din stomacul unui barbat. Cu ce afecteaza asta? Acestea nu au aceeasi rezistenta cand vine vorba de bautura asa ca la o cantitate chiar considerabil mai mica ametesc cu mult mai repede fata de consortii lor.
  5. Din cauza hormonilor si a nivelului acestora femeile resimt durerea cu mult mai mult, din nou, intr-o nota comparativa cu barbatii. Asa se face ca acestea au dureri mai intense fata de reprezentantii masculini, chiar si cand vine vorba de o banala durere de cap.

Cert este ca dincolo de diferentele de mentalitate si asa mai departe si modul in care genetic suntem construiti este total diferit.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these