Ce sa eviti daca doresti sa fii sanatos

In incercarea de a avea grija de tine si de starea de sanatate incerci sa iei suplimente, sa tii cont de ceea ce mananci. Insa nici asa nu este de ajuns. Fiecare zi este o noua provocare care sa iti aduca posibilitatea de a alege calea cea mai buna. Suna intrigant!

Obiceiurile pe care le ai ar putea fi o alta sursa pentru care starea ta de sanatate este sau nu una satisfacatoare. Iata cateva din acele obiceiuri ce nu iti fac deloc cinste:

  • Eviti grasimile. Insa nu poti sa le excluzi total din viata ta ci mai degraba sa gasesti variante mai bune cum ar fi pestele in loc de cine stie ce friptura. Grasimile sunt necesare pentru buna functionare a organismului si cand acestea lipsesc sistemul imunitar este si el afectat.
  • Singuratatea nu este nici ea buna caci intervine starea de depresie, lipsa de mancare si tot asa un lung sir de aspecte defavorizante. Desi prea putini tind sa creada asta adevarul este ca si singuratatea este un aspect destul de interesant in aceasta ecuatie.
  • Nici prea multe proteine nu sunt bune. Cand credeai ca faci bine de fapt ajungi sa iti accelerezi sistemul pana cand acesta sa imbatraneasca prematur din punct de vedere al functionarii.
  • Statul pe scaun dauneaza de vreme ce mersul pe jos face piciorul frumos. Partea cea mai grava este ca acest obicei de zi cu zi face ca metabolismul sa fie mai lenes, mai lent si sa afecteze circulatia, implicit cu modul in care organismul tau functioneaza. Ce este important in acest caz tine de faptul ca trebuie sa faci miscare cat sa anulezi efectul vietii sedentare caci altfel organismul nu va mai absorbi corect nutrientii si cele necesare.

Si ca un avertisment pentru femei nici machiajul nu este unul favorizant pentru sistemul imunitar din cauza substantelor pe care le contine.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these