Ceea ce tie nu-ti place…lasa altora

Sa stai la coada in Romania este ca si o placere. Am fost invatati astfel pentru ca pe vremea ceausista totul era cu portia. In timp oamenii au invatati rabdatori ca nu au ce face si trebuie sa fac asta. Dar in lumea moderna ai crede ca nu mai exista motive pentru asa ceva de vreme ce competitia exista si iti poate oferi o varianta alternativa.

Daca in America se intampla sa ai nevoie sa stai la coada efortul tau si timpul pierdut inseamna pentru altii o motivatie de a face ceva bani. Asa se face ca exista o firma care va face…ce tie nu iti place si anume sa stea la coada in locul tau. Sunt cazuri in care totul dureaza si peste o zi. Dar asta nu este o problema cand se pot scoate bani frumosi din asta.

Pentru o ora de stat la coada, ceea ce iti permite sa iti rezolvi diverse alte lucruri insa fara sa pierzi sirul, vei ajunge sa platesti pana la 25 de dolari. Insa daca intelegerea de moment a fost cotata la un pret cu fiecare ora in plus ajungi sa contribui cu alti 10 dolari pentru fiecare ora in plus.

Ce tie nu-ti place lasa altora. Cam asa s-ar traduce nevoia de a apela la cei care se specializeaza pe o astfel de meserie. Si ca sa faci parte din aceasta breasla nu ai nevoie decat de ceva rabdare si implicit de metode sa combati plictiseala. Daca un mini scaun iti va fi de folos cand ai de rabdat ore in sir de stat in picioare alte ori totul dureaza atat de mult incat un sac de dormit ar fi necesar. Ramane doar loialitatea celor din jur in acelasi rand caci setea nu ti-o potoleste nimeni cum nevoile fiziologice nu se pot stopa atatea ore.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these