Cel mai scump restaurant din lume

Un rasfat adevarat inseamna sa bifezi si locuri noi si unice in lume. Este flatant sa ai ocazia sa treci pragul unor astfel de locatii. Insa cand vine vorba de cel mai scump restaurant din lume te incearca diverse stari. Pe langa faptul ca te astepti ca totul sa fie foarte scump, exista si placerea imensa din punct de vedere gastronomic, ce nu trebuie sa o ratezi.

Locatia este si ea una deosebita si anume Ibiza, in Spania. Alegerea nu este intamplatoare pana la urma caci trebuie sa se asigure un flux continuu de clienti, doritori insa mai ales potenti client care sa faca consumatie aici. Exotismului locului a luat amploare in prezenta celui mai scump restaurant din lume inca din 2014.

Se numeste Sublimotion

Sublimotion se caracterizeaza si prin alte detalii inedite. Spre exemplu este un loc exclusivist si nu mai mult de 10 persoane pot lua masa aici. Exact, este realizat de asa natura cat sa serveasca doar 10 norocosi ai sortii. Si asta nu este tot.

In fruntea celor care realizeaza mancarurile desoebite se afla chef Pablo Roncero. Acesta spune despre locatie in primul rand ca defineste cel mai bine Ibiza, ca este vorba de placerea si mania de a gati dumnezeieste. Acesta serveste mancaruri de asemenea exclusiviste si un meniu realizat de mana lui poate atinge chiar si suma de 2000 de euro.

Mai mult decat experienta in sine din punct de vedere culinar, cei prezenti in cadrul acestui restaurant se bucura si de un decor extraordinar. Studiile au tot aratat de-a lungul timpului ca muzica sau un decor aparte pot face ca mancarea sa fie si mai gustoasa pentru degustatori. Probabil mizand pe acest fapt, resturantul cu pricina ofera cate un alt decor la fiecare fel de mancare, o calatorie in lumea exoticului. Asta da rasfat!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these