Cele mai discutate vedete din 2015

2015 se apropie de final, ceea ce inseamna ca acesta este momentul potrivit pentru un „year in review”. Anul 2015 a fost descris de momente ale celebritatilor, care si-au pastrat pozitiile in partea de top a ziarelor de scandal. Astfel, Google a dorit sa realizeze un top a celor mai discutati oameni din 2015, dar specialistii sustin ca lista ar putea sa ramana aproximativ aceeasi si in anul 2016.

Iata care sunt cele mai vorbite celebritati ale anului 2015

Sia- Zilele Siei au inceput sa fie din ce in ce ai cunoscute de cand aceasta a conceput melodii pentru alti artisti. Un om extrem de talentat care a decis sa apara in public de multe ori cu fata acoperita, Sia a implinit varsta de 40 de ani in 2015. Printre artistii pentru care Sia a scris se numara Rihanna, Alicia Keys, Beyonce si Britaney Spears.

Donald Trump- poate ca esti un fan sau poate nu a personajului care ar putea deveni presedintele SUA; Probaabil ca esti interesat de unele lucruri pe care le sustine acesta in timpul campaniei sale. Dar, poate ca il privesti cu ura si te gandesti ca un accident de masina i-ar prinde bine. Indiferent cum ar fi, Donald Trump a fost unul din cei mai vorbiti oameni ai anului 2015 si se pare ca va ramane pe aceeasi pozitie si in anul 2016.

Charlie Sheen- de fiecare data cand vezi numele Charlie Sheen in sectiunea de stiri, probabil ca te gandesti ca a mai facut ceva prostii. Exact acesta a fost lucrul care s-a intamplat si in noiembrie 2015, cand star-ul show-ului Two and a Half Men a anuntat ca are HIV pozitiv. Pana sa faca acest lucru public, Sheen a fost nevoit sa plateasca pana la 10 milioane de dolari altor persoane pentru a le cumpara linistea. In plus, fostele iubite ale lui Sheen l-au dat in judecata in decembrie 2015.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these