Cele mai scumpe ceasuri Rolex din lume

In ultima vreme, ceasul nu mai este un accesoriu care ne indica trecerea timpului ci un obiect care simbolizeaza pozitia sociala, avand un rol de a transmite celor din jur importanta persoanei care il poarta.  Rolex, alaturi de alte marci este situat in varful ierarhiei luxului in materie de ceasuri. Toata lumea stie ca pentru un ceas Rolex trebuie sa economisesti ceva banuti.

Cu toate ca par a fi niste accesorii simple, unele ceasuri inregistreaza adevarate sume iesite din comun si care valoreaza mai mult decat o casa si o masina. Daca porti un ceas Rolex, inseamna ca esti putred de bogat, insa nu oricine isi permite sa cumpere un astfel de ceas.

Iata cele mai scumpe Rolex-uri din toate timpurile

Rolex Chronograph in valoare de 1.16 milioane de dolari. Acesta este cel mai scump ceas vandut in cadrul unei licitatii. Pretul initial a fost de 680.000 de dolari, dar din cauza ca a fost licitat, cumparatorii s-au aflat in situatia unei competitii nebune, iar pretul a crescut la suma de 1.16 milioane de dolari.

Rolex Daytona la 505.000 de dolari. In afara de faptul ca iubeste chitara, Eric Clapton este si un fan foarte mare al ceasurilor Rolex, asa ca acesta a cumparat un ceas personalizat in valoare de 100.000 de dolari. Totusi, pentru ca ceasul a fost purtat de muzician, pretul a ajuns sa fie mult mai mare decat cel initial, ajungandu-se la o suma de 505.000 de dolari.

Rolex GMT 116769TBR la 485.350 dolari. Cu siguranta nu exista niciun alt ceas in lumea asta care sa fie mai acoperit de diamante decat Rolex GMT, fiind realizat din aur alb si diamante rotunde, pe cat de frumos, pe atat de scump.

Rolex Platinum Pearlmaster la 276.000 dolari este un alt ceas de lux. Materialele folosite in realizarea acestui ceas sunt foarte scumpe: diamante, cristale si safir. Nici nu e de mirare ca e atat de scump.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these