Cele mai spectaculoase piscine

Din dorinta de racoare si din placere cele mai spectaculoase piscine pentru opulenta, pet imp de vara calatoriile implica de regula alegerea unei destinatii unde te poti destinde si uita de canicula. Soarele arzator te trimite in acele locatii unde poti avea parte de piscine. Si cum nu ne multumim cu putin, iata unde sa mergi pentru a avea parte de:

  1. Resortul Jade Mountain dispune de nu mai putin de 29 de insule. In orice camera te-ai caza aici vei avea parte de o piscina proprie, in camera. Totul este cu vedere spectaculoasa la muntii Caraibelor si Pitons asa ca delectarea este aceea de a lenevi chiar si in camera, in piscine din dotare fara sa mai trebuiasca sa colinzi statiunea in sine. Cum suna asta?
  2. Marina Bay Sands, Singapore, piscina de la inaltime. In varful platformei din care fac parte cateva cladiri de tip zgaraie nori se afla o piscina ce iti taie rasuflarea cu vederea pe care o are. Este una din cele mai cunoscute din lume, face parte din clasa acelor locuri in care trebuie sa indraznesti sa pasesti. Ne inchipuim si cat costa sa ajungi intr-un astfel de loc atat de exclusivist.
  3. Hotelul InterContinental din Dubai are si el o piscina inscrisa in lista celor mai spectaculoase din aceasta lume. Pana la urma este vorba de vestitul Dubai, deci cum ar putea fi altfel? Aici, la o inaltime considerabila si impresionanta, se afla o piscina transparenta in totalitate. Asta iti da impresia ca nici nu este marginita. Poti sa vezi totul in jur si dedesubt, la fel cum si ceilalti te pot vedea cand iti exersezi inotatul.
  4. Hotel Katikies, Santorini, Grecia. O alta locatie de vis implica 3 piscine ale infinitului. Pe arf de stanca, intr-un cadru pitoresc, poti privi lumea din jur ca si cand nimic altceva nu va separa, ci numai cerul.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these