Cheltui fara rost la sala de forta

sport

Pentru ca punem din ce in ce mai mult accent pe aspectul fizic mai toate categoriile de tineri, fie ca sunt femei, fie ca sunt barbati, prefera sa mearga la sala de forta pentru definire. Prefera insa drumul pana la concret mai dureaza se pare.

In orice caz, dincolo de asta se pare ca sunt si cheltuieli care practic iti cam incurca planurile. Asa se face ca unele obiceiuri nici nu ai nevoie de ele insa te duci dupa trend:

  1. Hainele de sportiv adevarat. Nu este elegant pentru o lady sa curga apele pe ea la sala si asta sa se vada. Prefera sa lase impresia ca doreste doar sa se mentina. Asa ca isi cumpara acele echipamente care promit sa uniformizeze transpiratia si sa nu lase la vedere acest lucru. Poate ca acestea sunt practice insa cu siguranta cand vine vorba de hainele cu inscrisuri de firma nu este atat de indicat de vreme ce platesti brand-ul. Si asa le folosesti din cand in cand deci care sa fie rostul.
  2. Bauturile sportive. Sunt usor dulci si aduc aportul de energie de care ai nevoie insa mai intai de toate sunt cele care iti aduc nivelul de vitamine si minerale pe care le pierzi, inevitabil, din transpiratia eliminata in timpul efortului depus. De fapt nu ai nevoie de acestea, doar daca o fi vorba de un antrenament intens, ceea ce nu prea este cazul; nu esti sportiv de perfomanta.
  3. Abonamentele sunt cele care practic te conditioneaza sa mergi la sala. Un lucru bun doar ca sunt bani aruncati pe fereastra in unele cazuri, ca sa nu mai spunem ca nu ai timp si ii pierzi valabilitatea. Asa ca pana cand sa te decizi asupra acestuia mai bine verifici si posibilele reduceri la aceste abonamente pentru a te asigura ca iei cele mai bune decizii.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these