Codul vestimentar la birou

greseli vestimentare birou

Se spune ca stilul pe care il ai nu trebuie s ail schimbi insa necesita adaptabilitate in functie de fiecare caz in parte. Asa se face ca la birou nu iti poti permite si nu ar trebui sa iti permiti sa porti orice tip de tinuta. Iata topul greselilor si cum sa le eviti:

  1. Tinuta sexy este una din cele mai comune greseli. De fapt poate ca nici nu iti dai seama insa asta poate sa afecteze si pe cei din jur. Spre exemplu seful tau se va simti si el stanjenit cand iti vei forta privirea spre tine. Exista o linie intre office si sexy asa ca nu exagera cu ceea ce inseamna mini, linii scurte si decolteu chiar daca este vorba de o camasa.
  2. Haine la nimereala. Chiar daca lucrezi back office asta nu inseamna ca trebuie sa iti permiti sa porti orice. Nu se cade sa optezi pentru blugi taiati, pantaloni scurti si asa mai departe. Asa ca evita culorile stridente si stilurile indraznete ca si cand ai merge la club.
  3. Prea mult. Din lista de greseli se numara si prea multe accesorii desi se crede ca acestea sunt minscule. Iti incarci imaginea si vei arata ca…o sorcova.
  4. Evita tocurile prea inalte. Din nou este ochestiune de gusturi insa si o situatie care te va pune la zid. Iti sapi singura groapa cand exagerezi din acest punct de vedere. Fie ca obosesti, fie ca nu se cade intr-un birou nu este potrivit sa arati celor din jur ce picioare sexy ai sau ce pantofi detii in garderoba.

Si nu in cele din urma tine cont de faptul ca nu va conta atat de mult sa iti arat brand-ul si faptul ca porti haine scumpe pe cat va conta sa ai grija ca tinuta sa fie una decenta si de bun gust.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these