Conteaza sa fii matinal?

Unele aspecte le dobandesti si nu tine de tine decat in masura in care te autoeduci sa indrepti anumite lucruri din ideea ca trebuie sa te ajuti. Asa se face ca bioritmul este „castigat” de cele mai multe ori de la gene. Cat de mult conteaza insa este deja de o complexa poveste.

Sa fii matinal pentru unii inseamna un chin, pentru altii simplul mod prin care pot exista. Asa se simt mai bine si asa isi fac treaba mai bine si ajung astfel sa isi creasca sansele se pare. Asta daca e sa credem ceea ce spun specialistii si cercetatorii care spun ca matinalii sunt cei care conduc lumea. Adevarat sau nu cine se trezeste de dimineata departe ajunge.

Intrebati cum si cand se simt cel mai bine cei care sunt de regula matinali afirma ca in prima parte a zilei sunt cei mai capabili sa faca lucruri mari. Totodata in prima parte a zilei acestia se gandesc mai mult si mai profund la obiectivele pe care le au in timp ce tardivii se pare ca isi amana propriile planuri si sanse. Cu alte cuvinte daca nu iti programezi viata intr-un anumit fel este cert ca vei amana posibilitatea de a rezolva anumite lucruri, de a avea castig. Gandeste-te ca in timp ce un altul este cel care reuseste sa incheie afacerea dimineata pana cand  iti incepi tu orele de munca partenerii tai s-au si saturat de munca.

Exista si nuante in aceasta poveste de vreme ce unii sunt oameni ce functioneaza mai bine pe timp de noapte, inlocuind ritmul clasic cu cel nocturn. Poate ca partenerii sai de afacere sunt pe un alt fus orar. Nu spune nimeni ca nu sunt sanse de reusita indiferent de ce moment al zilei te trezesti. Pana la urma conteaza sa muncesti!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these