Cu ce te ajuta apa cu lamaie

Apa cu lamaie poate fi o forma de detoxifiere in stil natural sau pana la urma doar hidratarea ta de zi cu zi. Oricum ar fi apa cu lamaie ajuta mai mult decat crezi. Face parte din lista de obiceiuri ale celor care tin la sanatatea lor insa dincolo de asta este un complex de aspecte de la interior la exterior de care sa te bucuri si care sa te convinga ca ai nevoie de consum de apa cu lamaie.

  1. Ajuta la digestie. Pe cat de acida pare sa fie pe atat de alcalina este in stomac astfel ca lamaia devine clar un aliat pentru cei care au probleme cu digestia. Nu te sfii sa o consumi mai ales dupa masa.
  2. Calmeaza stomacul. Din nou ajungem la partea cu aciditatea care demonstreaza ca o lamaie calmeaza arsurile caci echilibreaza ph-ul, nivelul de aciditate.
  3. Ajuta curatarea tractului urinar. Pentru ca aciditatea sa este cea care curata foarte bine vei avea un plus si din acest punct de vedere cand vei consuma apa cu lamaie.
  4. Reduce poftele culinare. De multe ori se intampla sa confunzi setea cu foamea si mai ales cand chiar intentionezi sa iti reduci pofta de mancare poti sa te bazezi pe apa cu lamaie si sa reduci apetitul. Deci poate fi la fel de bine o modalitate de a introduce acest obicei in lista de obiceiuri pentru dieta.
  5. Ajuta la slabit. Si asa ajungi si sa reduci aportul de mancare cand consumi apa cu lamaie si nu apa simpla.
  6. Te scapa de celulita. Imbunatateste circulatia si reduce rententia de apa astfel ca celulita se va dispera incet si sigur.
  7. Fortifica sistemul imunitar. Datorita continutul sau de vitamina C in principal apa cu lamaie este cea care ajuta si sistemul imunitar si per general iti aduce un plus in a fi mai rezistent in fata bolilor.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these