Cum definesc parintii preocuparile actuale ale copiilor

Inevitabil totul se schimba; nimic nu poate ramane la fel, nimic nu poate sta in acelasi loc. Asa ca si cand vine vorba de modul de crestere a copiilor, cand vine vorba de preocuparile tinerilor exista se pare o mare diferenta intre generatii. Insa atat de mare incat parintii efectiv isi schimba se pare lista de griji si interese fata de ceea ce copiii lor fac.

Lista de preocupari in ceea ce priveste tinerii din ziua de astazi inseamna pentru parinti noi griji. Din aceasta lista se numara:

  • Statul la calculator. Este o preocupare din ce in ce mai intensa mai ales in zilele noastre. Si daca nu o fac de placere o vor face de nevoie mai tarziu cand si mediul de activitate inseamna de asemenea munca in fata monitoarelor. Lumina respectiva insa nu este cea care sa favorizeze sanatatea ochilor.
  • In fata televizorului. Pe acelasi principiu televizorul este preocuparea pasiva care sa incante pe oricine. Partea proasta este ca nu ajuta nici creierul, nu il solicita in nici un fel insa nici pentru organism per general  nu este ceva benefic.
  • Fara citit. Inlocuind cititul tinerii ajung sa prefere oricand orice ar veni din sfera de tehnologie. Asa ca parintii au de ce sa se preocupe de ceea ce tinerii din ziua de astazi intreprind.
  • Prietenia cu strainii este si ea cea care sa preocupe. Pentru ca avem acces prea usor cu lumea online si acolo ne putem ascunde dupa masti avem deja confirmari ale faptului ca avem o usurinta in a ne apropia de straini.
  • Si ca tot vorbeam de lumea online si asta pare sa fie o mare grija. Desi tinerii nu isi dau seama asta le mananca timpul liber si de cele mai multe ori nu le aduce nimic productiv.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these