Cum inlocuiesti aerul conditionat

fara aer conditionat

Pe timp de vara ai nevoie de racoare si de aer proaspat si de cele mai multe ori aerul conditionat este cel la care se apeleaza. Cu toate acestea se crede ca aerul conditionat este sursa pentru diverse probleme sanatate. Cum inlocuiesti aparatul de aer conditionat si in egala masura sa tii cont de aerul proaspat si rece din casa ta?

  1. Un sfat ideal tine de inchiderea geamurilor pe timp de zi si deschiderea lor pe timp de noapte cand racoarea serii sa fie cea care iti invadeaza casa. Daca vei face acest ritual racoarea ce din timpul noptii a circulat in incaperi este si cea care se va pastra pe timp de zi.
  2. Trage perdelile, draperiile insa de preferat va fi sa nu ai culori inchise pentru ca acestea atrag caldura si lumina soarelui. Acestea snt cele care iti vor tine la distanta caldura pentru ca nu directa bataie a soarelui este cea care iti invadeaza casa.
  3. Inchide acele aparate de care nu ai nevoie in mod deosebit si asta inseamna chiar si un simplu bec cand este din categoria celor de tip clasic si incandescent. Diversele aparate din jurul tau si din casa ta sunt cele care emana caldura si vei resimti cu mult mai mult cadura din atmosfera.
  4. Bazeaza-te pe  un ventilator insa pentru a fi mai eficient ar trebui sa fie cel lipit de tavan pentru ca se va dovedi a fi mai bun, acoperind o zona mai mare a camerei in care este plasat.
  5. Ar fi bine sa te bazezi mai mult pe mancare slaba, salate care sa te racoreasca si in egala masura sa fie modalitatea prin care eviti sa faci mancare. Aburii de la bucatarie sunt cei care se vor raspandi in toate casa si vor incalzi si mai tare intreaga zona.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these