Cum iti alegi unghiera potrivita si cum trebuie sa fie aceasta

seki.ro

Cu totii trebuie sa avem o unghiera de calitate printre lucrurile de ingrijire personala. Chiar daca pare un lucru banal, o unghiera care nu este aleasa corect poate aduce probleme in ceea ce priveste aschierea sau chiar incarnarea unghiilor.

Uneori tratezi cu indiferenta achizitionarea unor produse cum sunt unghierele si nici nu te gandesti ca poate ar fi mai potrivita o unghiera din  otel inoxidabil. Probabil cand intri intr-un magazin iti aduce aminte ca trebuie sa cumperi o unghiera ca cealalta nu a rezistat mult de cand ai achizitionat-o si s-a stricat. Si ce faci? Iei la nimereala prima unghiera pe care o gasesti pe raftul unui supermarket, cel mai probabil.

Daca taierea unghiilor nu se face cum trebuie, deoarece ustensila folosita nu este de calitate, nu are un mecanism stabil sau modul in care taie este prea slab, atunci trebuie sa citesti cu atentie criteriile de mai jos in alegerea de unghiere.

Primul lucru pe care trebuie sa il verifici cu grija este:

Calitatea produsului – intotdeauna incearca sa mergi pe acest principiu – o unghiera trebuie sa fie calitativa ca aceasta sa functioneze bine.

Prin calitate se inteleg mai multe aspecte, printre care intra materialul din care este confectionata unghiera, forma pe care o are – exista mai multe feluri, fie pentru cuticule, fie pentru unghiile de la picioare, fie pentru copilasi, fie pentru indepartarea pielii si multe altele.

Trebuia sa alegi un model care sa fie bun si potrivit din toate punctele de vedere, cea mai avantajoasa alegere este cea universala, care sa aiba mai multe intrebuintari intr-un singur model.

Pentru ca un lucru sa fie calitativ, mai trebuie sa fie usor de utilizat, sa nu intampini dificultati in timp ce folosesti unghiera ca sa nu se produca aschierea sau in cazul coltului de la unghii – incarnarea. In plus, trebuie sa fie usor de curatat nu doar de utilizat, pentru a putea fi folosit la fel de usor si urmatoarea data.

Al doilea lucru la care trebuia sa ai grija atunci cand achizitionezi unghiere:

Forma produsului –  exista mai doua forme sub care gasesti unghierele in functie de intrebuintarea lor. Exista unghiera dreapta, care te va ajuta sa obtii taieturi perfect drepte, pentru ca forma unghiilor tale sa fie la fel. Cealalta forma de unghiere gasita pe piata si una dintre cele mai cautate si folosite forme este cea curbata. Forma curbata te va ajuta sa iti mentii forma rotunjita a unghiilor fara ca tu sa iti tai colturile in timp ce cresc pentru a nu se forma aschieri sau unghii deformate.

Al treilea lucru despre care vom discuta si ultimul atunci cand dai fuga la magazin sau iti dai comanda de o unghiera este urmatorul:

Brand-ul produsului – exista intr-adevar brand-uri care se ocupa doar cu producerea de unghiere si produse pentru ingrijirea unghiilor care acorda o importanta aparte atunci cand construieste design-ul unui produs.

Pentru unghiere bune si de calitate superioara viziteaza site-ul seki.ro pentru a gasi tipul de unghiera care sa ti se potriveasca.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these