Cum sa alegi cel mai potrivit colier pentru nunta ta?

Majoritatea femeilor considera ca este extrem de important ca in ziua nuntii sa arate stralucitor, iar regula de aur este o rochie ca in povesti, insa accesoriile sunt la fel de importante pentru ca rochia sa fie pusa in evidenta. De obicei, multe mirese opteaza pentru o rochie dintr-un alb pur, insa acest lucru nu este valabil in cazul tuturor deoarece sunt femei care renunta la stilul traditionalist, cel al albului pur pentru alte culori. Culoarea de la rochia de nunta determina exact tipul de metal care se potriveste cu rochia, fiind un reper in alegerea colierului si a bijuteriilor.

Colierele depind intr-o foarte mare masura de decolteul rochiei si de aceea, unele dintre ele necesita achizitionarea unui colier, iar altele nu permit acest lucru. Pentru o rochie fara bretele, putem alege un colier mai mare, insa daca rochia are diferite aplicatii pe umeri este necesar sa optam pentru un colier mai mic sau putem sa renuntam la el. In cazul in care decolteul este unul asimetric, ideal ar fi sa renuntam sa mai incarcam rochia, iar daca decolteul este in forma de V, atunci putem opta pentru un colier cu aceeasi forma ca cea a decolteului. Decolteul patrat necesita un lantisor foarte mic sau putem opta de asemenea pentru un sirag de margele. Decolteul in forma de inima ne da posibilitatea sa alegem aproape ceea ce vrem, fie ca este vorba este un colier mic, fie un colier in stil de printesa sau fie putem renunta la colier si putem alege niste cercei potriviti.

De asemenea, in functie de colierul pentru care optam este necesar sa fim atente si la cercei pentru a crea o imagine de ansablu perfecta. In cazul in care avem un colier mare, nu putem alege niste cerecei de dimensiuni mari, ci indicat ar fi sa alegem niste cercei mici. Cerceii mari sau mai lungi ii putem alege in cazul in care am renuntat la colier. Asadar, in functie de rochia pe care ne-am ales-o pentru ziua cea mare, ne vom alege si bijuteriile.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these