Cum sa faci sa fii fericit

Despre fericire s-a tot spus. Despre cum sa fii fericit inveti si singur zi de zi cand iti dai seama ca ceea ce faci duce sau nu pe un drum bun. Ajungi in punctul in care sa iti dai seama ca ar trebui sa nu sa faci ceva. Oricum ar fi insa cum sa fii fericit, tine printre altele si de aspecte precum:

  • Principii. De vreme ce crezi cu tarie in ceva nu trebuie sa te abati de la ele. Sa nu uitam ca acestea te mentin pe o linie de plutire pana la urma. Sa nu te minti nici macar pe tine, sa nu furi si sa nu inseli sunt aspecte care te vor face sa te simti bine si fara remuscari.
  • Multumirea fata de tine. De vreme ce tu nu esti multumit de ceea ce ai si ceea ce faci mereu vei avea motive sa fii stresat si suparat. Se poate si mai bine, este adevarat, insa conteaza sa fii pana la un punct multumit de ceea ce ai- asta era ceea ce iti doreai la un moment dat.
  • Oamenii din experienta vorbesc mult si despre poveste insa tot din experienta vor face in asa fel incat mai bine sa taca si sa asculte mai multe. Mediteaza in schimb.
  • Se spune ca daca gandesti pesimist vei atrage raul de partea ta. Asa ca ai grija cu ce oameni te inconjori, ai grija ce anturaje iti alegi pentru ca ai putea regreta ulterior.
  • Nu vorbi despre altii. Sau mai bine spus nu barfi. Ajungi sa te incarci cu problemele si cu viata altuia uitand de a ta si mai cu seama ajungi sa te pui pe tine in postura proasta de a nu mai fi un om corect.

Si daca la pachet cu fericirea vine si zambetul si rasetele nu uita sa fii cel care insufleteste ziua cuiva insa in primul rand a ta!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these