Cum sa fii vesel intr-un spatiu verde?

birou calm

Probabil v-ati gandit de multe ori cum ar fi sa  munciti intr-un spatiu lejer si plin de vitalitate, incat sa dati un randament mult mai bun al activitatii desfasurate, dar niciodata nu ati pus in practica acest gand. De ce?

Chiar daca detineti un spatiu destul de mic care este parte din casa dumneavoastra si este modificat in spatiu de lucru, sunt metode prin care il puteti face sa fie mult mai vesel si mai plin de viata. Incepeti cu alegerea culorii, chiar si pe un singur perete, incat pe acesta sa il vopsiti in nuante de verde, pentru mai mult calm si mai multa relaxare.

Continuati cu mobilierul, care nu trebuie sa fie prea bogat sau prea sofisticat incat un singur birou, cu cateva etajere si un dulapior, este suficient pentru a va depozita documentele necesare, incat sa nu fie rasfirate peste alte piese de mobilier.

Sa trecem la accesoriile de pe birou, incat trebuie sa optati pentru acele suporturi de pixuri si creioane, agrafe de birou si carnetele, ceasuri de birou sau post-notes-uri in nuante vii si colorate de verde, galben si roz, care vor schimba aspectul locului in care se pare ca veti petrece cea mai mare parte din timpulvostru liber.

Nu uita nici de florile naturale, care iti vor oferi zi de zi  doza de oxigen de care ai nevoie pentru a derula activitati intelectuale, care sa te influenteze in mod pozitiv. Opteaza pentru acele flori inalte pe care le poti aseza langa birou sau pe marginea acestuia, incat sa fie o incantare pentru privirea ta.

Organizarea eficienta a muncii tale trebuie sa aiba la baza elemente care te fac sa te simti cat mai aproape de natura. de acel sentiment de relaxare, incat atmosfera pe care ti-o creeaza elementele inconjuratoare sa conduca spre o mai buna productivitate a muncii voastre.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these