Cum sa ii intelegi pe barbati

De-a lungul timpului au tot existat dezbateri cu si despre barbati. Nu este de mirare ca acestia gasesc cu greu posibilitatea de a le intelege pe femei de vreme ce si ei, ciudati in felul lor, au un stil aparte. Cert este ca sunt mai simplisti in gandire si in modul in care se manifesta. Cum sa ii intelegi daca nu stiind mai intai despre obiceiurile lor?

  1. Nu te panica cand el se panicheaza. Stresul are diverse influente si moduri de manifestare. Cel mai adesea in cazul barbatilor intervine starea in care vorbesc mai putin. Vor comunica mai putin, se vor inchide in ei.
  2. Nu le da sfaturi. Sau cel putin invata sa faci asta. Barbatii vor accepta mai putin sa fie sfatuiti de femei astfel ca acestia vor refuza vehement cand si ce le impui. Invata sa asculti si sa ii fii alaturi. Insa cand se intampla invers sunt campioni la sfaturi, la impartasit din diversitatea lor de cunostinte.
  3. Raspunsuri scurte. Vorbesc monosilabic si asta le irita pe femei. Dar ce vina au ei ca au fost construiti genetic de asa natura cat sa nu detina acea gena a vorbitului mult. Pur si simplu. Si este adevarat chiar daca pare greu de crezut.
  4. Ignoranta. Ai impresia de fapt ca te ignora, ca nu asculta ceea ce ai de spus si cand tu te strofoci sa explici el este undeva departe cu mintea. Simplifica totul si in acest timp se gandesc deja la solutii.
  5. Si poate ceea ce enerveaza cel mai mult este faptul ca iau totul ca atare. Unui barbat ii spui clar ce iti doresti caci altfel nu trebuie sa ai asteptari. Daca spui nu asa va ramane, nu iti va citi gandurile, nu va fi la fel de sofisticat in gandire ca si tine.

Pe cat de usor, pe cat de simplist gandesc pe atat de greu sunt de inteles.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these