Cum sa iti gasesti iubirea adevarata

Cand vine vorba de a incepe un drum necunoscut este important sa ne gandim la propria persoana, la ceea ce ne dorim de la o relatie si de la un viitor in comun cu persoana respectiva, incat sa exploram cele mai bune parti ale unei povesti de dragoste.

Cel mai greu este primul pas, care consta in energia necesara pentru a incepe o calatorie pe un drum necunoscut, pentru inceput este bine sa actionati exact ca in visul pe care il aveti de mici. Incercati ceva nou pentru a mai estompa emotiile.

Cunoasterea omenilor noi  inseamna acceptarea propriilor intuitii in ceea ce priveste comunciarea si intalnirea unei persoane mai speciala. Trecutul si grijile trebuie sa ramana in urma, iar prin comunicarea cu cat mai multi oameni obtinem si ideea despre o dragoste adevarata. Mintea si intuitia de vor obisnui cu o anumita persoana, ca si cum alte lucruri ar fi irelevante pentru noi.

Teama de a cadea in ispita dragostei nu trebuie sa existe. Odata ce ai cunoscut pe cineva care indeplineste criteriile personale in privinta unei relatii, este bine sa nu excludeti pe cineva care crede mai putin in acest sentiment. Sansele sunt ca aceasta persoana sa va faca sa va simtiti mai bine si mai plini de viata, incat sa va implineasca cu adevarat in materie de dragoste. Cand si-a aratat dragostea, nu va mai da inapoi si implicit te va ajuta sa o cresteti impreuna.

Trebuie sa porniti la drum cu ideea ca la inceput iubirea este ca o mica samanta, care are nevoie de apa si de fertilizatori pentru a creste cu incredere. Fiti cu ochii in patru la orice modificare a acesteia. Atunci cand ati ingrijit samanta si s-a dezvoltat ca o planta, iubirea trebuie sa fie intr-o stare si mai alerta. Cand intampinati dificultati nu va lasati prada rautatilor ci adoptati o personalitate puternica care lupta pentru orice isi doreste.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these