Cum sa salvezi bani din serviciile de inchirieri auto?

inchirieri auto

Atunci cand esti in planificarea unei vacante se impune de la sine sa cauti un mijloc de transport, menit sa iti permita sa te bucuri de clipe frumoase alaturi de ai tai. In aceste conditii, te gandesti de cele mai multe ori sa apelezi la serviciile de inchirieri auto, insa, iti doresti in acelasi timp sa si economisesti ceva bani.

Cu o multime de taxe pentru drum, factura pentru serviciile de inchirieri auto poate creste considerabil, daca nu iei in considerare sfaturile de mai jos.

 • Alege o masina mai ieftina. Sunt o multime de site-uri ale companiilor de inchirieri auto ce iti ofera masini luxoase, masini de familie, cu un consum ridicat de carburant. Ai nevoie de asa ceva?  Sau pur si simplu vrei sa ajungi cu familia intr-o destinatie si sa te bucuri de peisaje si relaxare?
  inchirieri auto
  Sursa: car-rental-ro.com

  Daca preferi cea din urma varianta, atunci cauta cele mai ieftine masini disponibile. Ca si client, ai posibilitatea sa optezi pentru ceea ce vrei si tine minte ca modelele mai putin vechi de masini nu sunt la fel de scumpe la costuri.

  inchirieri auto
  Sursa: nordicchoicehotels.com
 • Realizeaza o cautare in mediul online. Este suficient sa aloci, cu cateva zile inainte de vacanta, un timp pentru a cauta pe internet care sunt companiile de inchirieri auto ce iti pun la dispozitie servicii de inchirieri non stop.
  inchiriere logan
  Sursa: car-rental-ro.com

  La fel de bine, la cautarea ta de acasa, ai posibilitatea sa compari diverse preturi ale diverselor companii. Atentie mare la companiile care iti spun ca in momentul in care ai rezervat o masina trebuie sa faci si plata online! Nu te lasa pacalit, daca ai si mai multe posibilitati de plata la un concurent.

  inchirieri auto
  Sursa:easybookinggroup
 • Rezerva in avans! Odata ce ti-ai pus in gand sa inchiriezi o masina, inseamna ca deja stii perioada in care vei avea concediu sau vei pleca in vacanta. A rezerva online inseamna sa te bucuri de mai multe avantaje.
  inchirieri auto
  Sursa: concierge-croatia.com

  De exemplu, daca faci o rezervare pentru un model de masina cu cel putin o luna inainte, cu posibilitatea de a plati un avans online si restul in ziua preluarii masinii, atunci vei economisi ceva bani cu siguranta. Inchirierile in ultimul minut sunt mult mai scumpe si nu ai vrea sa platesti pentru aceleasi servicii un cost suplimentar.

  servicii inchirieri auto
  Sursa: archello.com
 • Ai reduceri? Atunci bucura-te de ele! Daca ai planuit sa mergi intr-o excursie, atunci poti sa spui si altora despre serviciile pe care le utilizezi. Daca planuiesti o excursie de grup, atunci poti sa beneficiezi de reduceri la inchirieri auto daca aduci un alt client bucuros de un astfel de serviciu.
  inchirieri masiniLa fel de bine, daca ai mai colaborat cu o astfel de companie si ti-a oferit un discount pentru un viitor serviciu, atunci nu pierde promotia de a reduce din tarifele alocate.

Eu, de exemplu, am gasit servicii profesionale de rent a car Iasi si m-am bucurat de una din cele mai uimitoare excursii impreuna cu familia, anul trecut in septembrie. Am luat in considerare si alte sfaturi si pot spune ca sunt un client fericit, care a avut parte de servicii optime la costuri accesibile.

Si pentru vacanta acestui an, care va fi in august, am sa imi rezerv o masina pentru a-mi indeplini poftele de a merge si a vizita ceea ce este mai placut si frumos si natural in Romania.

 

Blogger: Ankez

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these