Cum te ajuta pilates sa te mentii in forma

Popular mai ales in randul vedetelor, preluat din strainatate ca si trend, pilates este pentru multi o maniera de destresare si de mentinere a kilogramelor insa si per total de revigorare pentru intreg organismul.

Daca inca nu ai aflat care sunt iti beneficiile majore ca urmare a practicarii de pilates iata ce avantaje poti avea:

  1. Corectie de postura. In conditiile in care suntem mai mereu in fata calculatoarelor, muncim in fata laptopurilor aem tendinta de a avea corpul tot mai aproape de ecrane. Ne deformam pozitia corpului in timp si asta afecteaza un lung sir de aspecte. Pilates te ajuta sa iti corectezi aceste defecte si sa previi eventuale probleme de coloana ce pot fi permanente.
  2. Flexibilitate a corpului. Poate ca vei spune initial ca acest lucru nu este un scop al tau. Insa sa ne gandim ca din rigiditatea acestuia nu vei putea ridica corect anumite greutati, te vei lovi mai des, vei face intinderi si asa mai departe. Nici varsta nu isi spune cuvantul cand ai o mai mare flexibilitate a muschilor si a pielii. Deci avantaj pilates.
  3. Rezolva problemele de spate, durerile in general. Acest lucru face ca ameliorarea unor afectiuni sa fie posibila. Nu poti sti cata durere exista acolo unde coloana este cu probleme pana cand nu treci chiar tu prin asa ceva. Chiar si la debut, ca preventie insa si ca forma de tratament pilates este de recomandat si in acest sens.
  4. Tonifierea organismului. De multe ori spunem ca am prefera sa practicam un sport insa care sa ne ajute per total si sa nu mai depunem prea mult efort. Asa ca iata, pilates iti raspunde unor cerinte de acest gen. Practicat, acest tip de sport iti ofera tonifiere complexa la nivelul intregului corp. Insa trebuie si sa fii perseverent in a urma cursurile de asa natura.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these