Cum te prezinti la interviu

interviu

Nu numai experienta ta conteaza la un interviu ci si modul in care arati si iti pui in valoare calitatile. Pe langa faptul ca tine de modul in care te mulezi practic intr-o anumita situatie se urmareste orice gest si ce exprimi prin limbajul non verbal.

Nu este poate prima data cand auzi despre importanta unor culori la tinuta aleasa pentru un interviu. Si din topul acelor culori care se aleg cel  mai adesea tine cont ca albul este interpretarea faptului ca esti un om organizat, in egala masura impartial. Cu toate acestea nu uita nici de principiul ce e prea mult strica asa ca nu opta pentru o tinuta all white ci pentru accente de asa natura.

Pentru acele job-uri in care se pune mare accent pe creativitate se pare ca galbenul sau movul sunt de ales. Asa vei denota ca esti optimist, vesel, creativ si te potrivesti de minune intr-un astfel de cadru.

Gri-ul pare usor cam sobru insa este si cel care sa denote o persoana cu o gandire analitica. Din nou insa nu te baza numai pe aceasta nuanta si pentru ca iti vei dori sa exprimi si entuziasmul de a munci acolo sau ceea ce este persoanlitatea ta fa un contrast colorat cu accesoriile pentru care vei opta.

Nici negrul nu este de evitat insa sunt anumite nuante ale acestui caz. Cu alte cuvinte poti da impresia ca esti impunator, autoritar si nu pentru orice post o astfel de aluzie este una in favoarea ta.

Intr-un top de acest gen cadtigator iese albastrul. Specialistii in recrutare spun ca este cea mai sigura culoare indiferent de domeniul la care se raporteaza totul. Arata ca esti de incredere, ca esti un om de baza. Un singur detaliu ar putea insa sa iti strice ploile, acolo unde se necesita exprimarea faptului ca esti creativ, context in care albastrul ar putea parea ca este de natura conservatoare.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these