Cum trece viata

Te-ai gandit cat timp din viata ta petreci aranjandu-te? Un studiu arata ca in cazul femeilor acestea isi petrec jumatate din viata purtand machiaj, ceea ce inseamna ca in mare parte acestea se doresc mereu cochete, aranjate. Si cand vine vorba de activitatile zilnice ai fi surprins sa afli cat inseamna din viata ta sa faci o rutina. Poate ca te-ai gandit cel putin o data de ce sa faci mereu aceleasi lucruri sau cat timp pierzi pentru asta. Iata ca un studiu a facut acest oarecum bizar sondaj:

De-a lungul vietii in medie o persoana pierde 2,372 de ore dormind. Ori daca mai pui la socoteala ca unii sunt mai lenesi din fire, au o viata lejera si depasesc orele de somn in medie ar putea fi un numar mai mare.

Si daca suntem in trend si retelele sociale sunt mereu parte din viata noastra afla ca petrecem aproximativ 1000 de ore in lumea online. In aceasta medie 70 de ore sunt un minim pentru a sta pe retele de genul Facebook.

Privitul la televizor? Este poate o activitate pentru toate varstele, uneori poate mai mult decat ar trebui. Ajungem sa petrecem nu mai putin de 1.460 de ore in fata televizorului de-a lungul vietii.

Alte 43 de ore cumulate inseamna timp dedicat pentru noi. La aceasta categorie se include fie aranjatul pentru a iesi in oras, fie exercitiile fizice, rutina de sala de sport.

Intr-o nota descrescatoare se pare ca vorbim la telefon in medie, intr-o viata, 724 de ore. Cand vine vorba de mancat suntem la un prag de 237 de ore. Si cel mai putin timp, de doar 19 ore il petrecem impreuna cu partenerul/partenera, in asternuturi. Nu numai ca viata intima este pe ultimul loc insa si in scadere. Traim in lumea vitezei astfel ca si la acest capitol ne grabim

.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these