Curiozitati deslusite

curiozitati

Din seria „stiati ca” descopera alte cateva aspecte care sa le adaugi in lista ta de aspecte interesante si recent descoperite:

  1. Ai observat ca in timpul sarutului oamenii au tendinta de a-si inclina capul spre dreapta? In medie 2 treimi din populatie face acest lucru.
  2. O hartie normala daca vei incerca sa o impaturesti nu vei putea sa faci asta de mai mult de 7 ori in jumatate.
  3. Olandezii sunt cei care au cea mai mare inaltime ca si tip uman.
  4. Elefantul este cel care se inscrie in lista unica a animalelor care au 4 genunchi. Nu este singurul capitol la care aceste animale sunt unice insa la partea de genunchi pare oarecum ciudat.
  5. Visam in alb si negru? Nu este nimic iesit din comun sa se intample asta insa se pare ca tendinta de-a lungul timpului s-a schimbat. Cu alte cuvinte daca la inceput tendinta era aceea de a visa in alb si negru acum visam mai mult in culori; cercetatorii se pare ca explica acest fenomen prin aparitia televizoarelor color.
  6. Pizza se consuma in stil exagerat mai ales in randul americanilor. Asa se face ca acestia consuma in medie 18 hectare pe zi. Desi la inceput era privita ca fiind mancarea saracilor pentru ca era facuta din resturi acum se pare ca este parte din meniul preferat al multora.
  7. Pisicile se disting prin a fi mieroase. Insa se definesc si in alt stil de asemenea. Spre exemplu acestea  isi mijesc ochii cand au o stare de bine, fie sunt multumite, fie fericite.
  8. Limba noastra se ataseaza de corp numai printr-o singura parte. Te-ai gandit la asta?
  9. In momentul in care gandim se pare ca ajungem sa exploram doar 35% din capacitatea creierului. Nu se spune degeaba ca avem atentie distributiva caci in acelasi timp mai facem si altceva.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these