De ce nu incercati un masaj senzual?

masaj cuplu

A venit momentul sa ii arati partenerului cat de mult il iubesti si cat inseamna el pentru tine si din acest motiv  doresti sa aplici  o tehnica de apropiere si de relaxare in acelasi timp. Probabil ca un masaj senzual este cea mai buna cale pentru o dovada placuta de iubire.

Inainte de a incepe intreaga seara de aventuri, este necesar sa faci cateva mici cumparaturi, si incepe cu lumanari parfumate, o lenjerie speciala, ulei de masaj parfumat, spumant de baie,o sticla de vin sau una de sampanie, astfel incat sa creezi si mai multe apropiere si conexiune intre voi doi.

Apoi alege un moment in care sunteti singuri, iar daca stati impreuna este si mai bine, incat nu va deranjeaza nimeni. Puneti telefoanele pe silentios si bucurati-va de moment. Tu il poti astepta cu o baie calda, cu spuma, in care decorul sa fie unul romantic si plin de lumina trancendenta, care sa va invaluie in mister.

Masajul de dupa dus trebuie sa inceapa cu zona fruntii partenerului, incat acolo se acumuleaza cea mai multa tensiune si este indicat ca acesta sa se efectueze in tehnici circulare, sau de sus in jos. Odata atinsa aceasta zona, continua cu zona pieptului, incat prin miscari usoare si cu apasari mai adanci sa creezi o stare de confort si relaxare a partenerului. Nu uita nici de spate, incat aici se acumuleaza cea mai adurere si necesita o atentie deosebita.

Lasa-ti mainile sa vorbeasca si sa atinga fiecare centimetru al corpului partenerului, incat nu uita de zona genunchilor si a picioarelor, pentru ca si acestea necesita o atentie sporita. Prin miscarile circulare in aceasta zone, vei asigura o legatura profunda intre tine si partenerul tau, pentru ca masajul senzual este o adevarata terapie de cuplu, care dezleaga si cele mai timide comportamente, incat este ceva ce se realizeaza in doi si este un moment plin de tandrete si romantism.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these