De ce sa consumi apa cu lamaie

Pentru unii simplul fapt de a bea apa si de a avea grija de hidratare este deja un chin ca sa se mai adauge si lamaia. Apa cu lamaie nu este decat aparent ceea ce unii isi doresc sa bea din ideea de a simti puritatea apei. Este chiar benefica daca stii sa ii descoperi substratul si daca ii vei da atentia cuvenita.

De ce sa consumi apa cu lamaie. Nu tine doar de cei sau cele care isi doresc sa slabeasca si poate ca a devenit un mit si asta. De fapt apa cu lamaie este mai mult decat cea care sa te hidrateze. Iata cateva din acele beneficii care sa iti demonstreze nevoia de a bea mai des aceasta bautura:

  • Inlocuieste orice nevoie de a consuma dimineata orice bautura energizanta si implicit va limita acele aspecte neplacute ce se coreleaza cu acest obicei- cafeaua iti ingalbeneste dintii si mai cu seama ca nu este indicata pentru toata lumea. Apa cu lamaie chiar de dimineata este cea care iti aduce un aer proaspat si te va face sa te simti mai bine.
  • Castiga un nivel de energie optim. S-a demonstrat ca apa cu lamaie este cea care calmeaza sistemul nervos si mai mult decat atat cea care iti ofera o stare de bine, completata de un nivel de energie care sa te multumeasca si care sa nu implice cine stie ce consum de substante mai putin sanatoase pentru organism.
  • Lamaia activeaza ca si un teatament pentru piele caci sa nu uitam aceasta face ca pielea sa fie mai stralucitoare, o curata in profunzime si mai mult decat atat este cea care ajuta si la detoxifiere.

Lungul sir de efecte ce se leaga de consumul de apa cu lamaie este cel care demonstreaza inca o data ca ai toate beneficiile necesare unui ritm sanatos si ar trebui sa te bucuri mai mult de ceea ce inseamna consumul de apa cu lamaie.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these