De ce sa incepi sa faci sport

sport

Din sport nu moare nimeni. Este benefic din varii puncte de vedere, este cel care te mentine alert si sanatos. Si cum fiecare dintre noi are vicii cel putin ca o forma de a compensa cu ceea ce facem nesanatos sportul ar trebui sa faca parte din viata ta.

Ai numeroase motive sa faci sport. Si pentru a te convinge de asta inca si inca o data tine cont de:

  1. Dispozitia pe care o ai. In timp ce faci sport se elibereaza endorfine in organism, cele care de altfel sunt si necesare pentru o stare de bine. Endorfinele nu sunt altceva decat hormoni ai fericirii asa ca cel putin pentru un echilibru de stare ai nevoie de asa ceva.
  2. Crezi sau nu sportul te invata sa fii mai energic si concret te face sa te simti asa. Pana la urma lucrand muschii si fiecare parte din corp inseamna sa te pui in miscare, ceea ce face ca starea ta sa fie una pe deplin caracterizata de energie.
  3. Somnul mai bun. Cand nu faci munca fizica corpul tau parca nu are nevoie de odihna. Asa ca iti consumi energia pentru o revitalizare si somnul este clar unul adanc si odihnitor si nu fortat doar pentru ca trebuie. Calitatea acestuia este si ceea ce face ca ritmul tau sa fie unul mai bun in tot ceea ce faci.
  4. Reduci stresul. Prin tot ceea ce faci sportul face ca stresul sa nu mai aiba o influenta majora asupra ta, de la stare la modul in care te poti concentra.
  5. Ca tot veni vorba de modul in care lucrezi descopera ca actiunea sportului tine si de concentrare si de mai mare productivitate. Nu degeaba se spune ca avem nevoie de minte sanatoasa in corp sanatos.

Si mai mult decat atat ai si un control mai bun fata de greutatea ta si de modul in care ai muschii tonifiati. Asa ca toate motivele duc la sport!

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these