De ce să te programezi la un salon din Bistrița cu ajutorul platformei Stailer?

stailer bistrita

Bistrița este acum pe lista de orașelor înscrise pe Stailer, deci ai acum posibilitatea să te programezi mult mai ușor la salon. Uită acum de zecile de apeluri date la saloanele de beauty pentru a prinde și tu un loc liber pe scaun. Poți face asta online acum și ai parte de toate informațiile necesare.

Sunt multe motive pentru care vei prefera să alegi Stailer în acest sens, pe care le poți descoperi în continuarea articolului. Poți utiliza pentru programări atât aplicația, cât și platforma. Depinde ce preferi, care variantă îți este mai la îndemână. Descoperă acum lista de saloane de cosmetica din Bistrita sau pentru orice alt serviciu din sfera de beauty de care ești interesat.

Află de ce vei prefera și tu Stailer când vine vorba de programări la salon

Printre aceste motive se enumeră:

  • gratuitatea: Stailer este complet gratuit, pentru orice persoană care vrea să îl utilizeze;
  • economia de timp: realizezi programarea în doar 5 minute, în funcție de cât de repede decizi care salon sau stilist este cel pe care îl preferi;
  • posibilitatea de a alege: ai toate informațiile la îndemână și lista cu toate saloanele care au disponibilitate în ziua și la ora pe care le-ai ales, deci cu siguranță vei găsi un salon la care poți merge, care să fie și pe placul tău;
  • toate serviciile din sfera beauty disponibile.

Toate acestea alături de multe alte opțiuni care vin doar în avantajul tău sunt motivele pentru care vei prefera Stailer pentru programări la salon. Dacă încerci o singură dată această variantă cu siguranță vei renunța la metoda clasică în care sunai zeci de stiliști, care era și o mare consumatoare de timp.

Nu uita de reminder plus alte setări pe care le poți face

Dacă ai cont ai parte de mai multe avantaje. Pentru că fiecare zi este plină de sarcini pe care trebuie să le îndeplinești și pentru că deseori din cauza haosului zilnic poți uita anumite lucruri, contul îți permite setarea unui reminder. După ce realizezi o programare poți seta reminderul să sune înainte, pentru a nu întârzia la salon. Poate fi o opțiune care te scapă de anumite probleme. Oricum notezi pe telefon cam tot ce trebuie să ții minte, deci este avantajoasă această variantă.

De asemenea, poți și anula orice programare dacă nu mai poți ajunge în timp util sau dacă intervine ceva între timp. Faci asta tot online, prin intermediului acelui link pe care îl primești atunci când te programezi. Nu trebuie să suni stilistul să cauți scuze, doar anulezi și el este informat din timp. Astfel poate să își refacă și el programul. Alte informații cu privire la acest aspect citeste aici.

Este și o hartă disponibilă pe aplicație, dar și pe platformă care are setată locația exactă a salonului astfel încât să ajungi exact acolo unde trebuie, nu să te învârți în jurul blocului și să pierzi timp. Toate acestea vin în avantajul tău și sunt disponibile cu ajutorul platformei Stailer. Alege acest mod mult mai simplu de a te programa la salon și fă schimbări de look ori de câte ori îți dorești acest lucru.

Contact:

support@stailer.ro

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these