De ce se streseaza o femeie

femeile_stresate

Nu degeaba se spune ca femeile sunt complicate; ajung sa se streseze din motive atat de prostesti incat totul pare si hilar cand se priveste detasat. Este in natura lor sa aiba aceasta latura de grija poate ca intr-un stil mai avansat si mai accentuat ca in cazul barbatilor.

Stresul femeilor

Totul incepe inca de la primele ore ale diminetii. Incepe totul cu partea de haine. Nu au cu ce sa se imbrace si daca asta tine poate si deo chestiune de situatie financiara cand vine vorba de par situatia se complica. Sunt in stare sa stea si pana la 15 minute in oglinda sa isi aseze firele de par. Si cand si cel mai mic fir nu sta acolo unde trebuie incepe tragedia.

Daca de par au scapat in cele din urma sau pur si simplu stresul timpului le face sa il lase asa cum este ziua continua cu stresul drumului pana la serviciu. In astfel de cazuri oricat de banal ar suna totul se gandesc ca ar trebui sa ajunga mai repede, ca in ziua aceea au o sumedenie de lucruri de facut si asa mai departe. Ori daca nici cafeaua nu ai apucat sa o bei este clar ca nu incepi ziua cu dreptul.

Si totul continua. Stresul femeilor inseamna si fiecare ora de munca. Mai ales cand in general un barbat si mai ales seful el atrage atentia tind sa aiba nervii intinsi pana la capat. Asta pentru ca se simt jignite si considera ca munca le este afectata. Insa nu se gandesc si la faptul ca la un moment dat cu totii gresim si avem nevoie de un ochi obiectiv ce ar putea sa spuna mai bine care este situatia corecta.

Nu in cele din urma ajung sa se streseze chiar si din cauza unor prostesti postari online sau din cauza greutatii pe care o au.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these