Degetele spun multe despre tine

Fiecare corp uman este aparent dupa un tipar. Cu toate acestea fiecare om in parte este diferit. Cunoastem toate acestea cand analizam cel putin degetele. Nu numai ca nu seama intre ele ci vin si cu o forma aparte de la caz la caz.

Cercetatorii spun ca in functie de diferenta intre degetul al doilea si al patrulea se poate identifica cat testosteron a fost eliberat in timpul procesului de perpetuare umana. Se crede ca barbatii cu un nivel al acestuia foarte ridicat sunt cei cu voci foarte groase. Se identifica ca fiind barbati cu trasaturi simetrice la nivelul fetei si mai mult decat atat au un miros al corpului aparte.

Aceeasi cercetatori spun ca in functie de lungimea degetului inelar un barbat este mai mult sau mai putin atragator pentru doamne. Cu cat mai lung cu atat mai atragator. Se impun prin masculinitatea lor, se remarca prin atitudine si pozitie. De ce ar fi atat de important ca trasaturie sa fie simetrice? Pentru femei asta inseamna deja un ideal, imaginea unui barbat care atrage fizic vorbind.

Dar nu aceste lucruri sunt singurele aspecte ce se coreleaza cu preferintele doamnelor. Tine de faptul ca un  barbat este mai fertil, deci un plus pentru a avea un copil sanatos la nastere. Femeile isi fac astfel o selectie insa totul se intampla la nivel subconstient. Fara sa stie de acest lucru isi doresc un barbat care sa poate face familia mandra. Pana la urma genele sunt cele care conteaza pentru ca urmasii sa fie sanatosi.

In aceeasi privinta se pare ca barbatii cu un nivel ridicat de testosteron sutn usor ai agresivi. Tocmai nivelul ridicat care isi face mai virili este cel care impune si o anumita forta masculina ce se poate continua printr-o agresivitate ce caracterizeaza astfel de persoane.

 

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these