Deliciul capsunelor

Sezonul fructelor a inceput si o data cu el ar trebui sa ne luam toate avantajele in acest sens. Capusunele sunt fara doar si poate delicioase insa dincolo de a fi un desert bun acestea vin cu o serie de nutrienti, cu vitamine si o sumedenie de avantaje din consumul lor.

  1. Au un continut mare de vitamina C. Aceasta ajuta atat sistemul imunitar cat si buna functionare a organismului, fiind un antioxidant foarte bun. Sursa naturala deci esti intr-un mare castig sa consumi capsuni.
  2. Previn cataracta si astfel protejeaza vederea pe termen lung.
  3. Si daca esti in perioada de dieta cu atat mai mult trebuie sa te bazezi pe capsuni sa fie aliatul tau. Acestea ajuta la buna functionare a oxigenului in sange si imbunatateste totodata si circulatia sangelui in organism. Ai toate motivele sa te bazezi pe acestea.
  4. Nu contin calorii insa au fibre deci un plus pentru sistemul digestiv. 54 de calorii la o portie de capsuni este idealul pentru a servi cu placere oricand aceste fructe.
  5. Consumul de capsuni favorizeaza si memoria astfel ca adaugi inca un beneficiu al acestor fructe de care sa te bucuri.
  6. Vitamina K, potasiul si nu in cele din urma magneziul sunt in continutul capsunelor. Avand in vedere acestea ai parte de vitaminele necesare zilnic. Ajuta la sanatatea oaselor si nu in cele din urma la starea de bine caci se stie ca magneziul cand are o scadere din nivelul sau optim recomandat favorizeaza starile de stres si de oboseala.
  7. Tot datorita nivelului de vitamina C se favorizeaza si stimularea pielii de a produce colagen si ca intr-un lung sir de efecte acesta va tine departe semnele de imbatranire printre care si ridurile.

Una peste alta consumul de capsune este cel care te ajuta din varii puncte de vedere.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these