Deodorantele din comert

Lipsa acuta de interes, lipsa de respect pentru sine si mai apoi pentru cei din jur- cam asa ai putea caracteriza lipsa utilizarii unui deodorant. Nu mai traim in ere stravechi, nu mai suntem pe sistem natural cum se obisnuia candva asa ca deodorantele din comert sunt necesare.

Insa o recomandare si mai buna ar fi cele bio sau chiar si cele preparate acasa. Nu ai idee cate chimicale se ascund in deodorantele din comert. Ca drept urmare exista o lista lunga a efectelor:

  1. Deodorantele din comert iti pot schimba mirosul. Aparent ele ofera si un iz, o usoara nota de parfum ce acopera mirosul natural al pielii. Insa nu de putine ori se intampla ca acesta sa interfereze cu sistemul natural al organismului.
  2. Deodorantele din comert care au in lista lor de ingrediente, printre altele, si aluminiu sunt si cele care pe termen lung pot fi cauza aparitiei unor noduli la nivelul sanilor cel mai adesea.
  3. In egala masura, este greu de crezut ca un deodorant ar putea fi cel care stopeaza transpiratia. Poate doar sa ii blocheze canalele insa asta nu face decat sa „forteze” organismul sa elimine excesul de apa si toxine prin alte parti.

Pana la urma avem nevoie si de procesul de trranspiratie. Sau cel putin asta spune biologia. Cand se intampla insa sa fie la un nivel mai exagerat nu un deodorant din comert este solutia ci mai degraba controlul medical. Spre exemplu mirosul aparte anunta din start ca ai un ph al pielii modificat, ca aciditatea pielii transforma totul intr-un iz intepator.

Daca eliminarea transpiratiei se face in mod exagerat ai putea fi suspect de probleme cu inima, cand arterele sunt infundate si astfel inima se „zbate” mai tare pentru a pompa sangele necesar. In egala masura poate fi vorba si de alte boli.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these