Din lumea familiilor fericite

familie-fericita

O familie fericita nu inseamna numai prezenta unui copil in viata de cuplu. Unii ar spune ca tine de un compromis, altii ca tine de alegeri bien facute si la timpul potrivit. Diferit interpretata, fericirea pentru o familie este echilibrul prerfect pe care si-l doreste oricine.

Din secretele celor care se considera fericiti se numara si anumite obiceiuri precum:

  1. Prezenta cel putin a unui bunic conteaza. Asta pentru ca studiile arata ca, o mama ce este ajutata de bunica copilului tinde sa fie mai relaxata si astfel copilul creste in voie buna si armonie.
  2. Nu sunt rigizi, pentru ca asta ar insemna sa nu stie sa isi gestioneze sentimentele. Sau ar insemna sa si le ascunda asa ca din pacate si cei mici se vor invata sa faca la fel.
  3. Se evita anumite ore cand stresul este la un nivel foarte mare. Asta inseamna de regula intre orele 6 si 8 seara. Aceste momente inseamna ca cei mici sa isi doreasca sa fie ascultati, parintii vin stresati de la munca asa ca este de altfel un moment prielnic pentru un conflict.
  4. Nu exista tu sau el sau ea ci noi. O familie completa stie ca toata lumea este sub acelasi acoperis si ca sunt impreuna mereu. Asa ca pana si cand vine vorba de modul de exprimare exista de asemenea o adresare ce indica ideea de unitate, de familie.
  5. Isi da ochii peste cap si stii din start ca discutia nu duce intr-un sens bun. Se intampla adesea acest lucru asa ca se pare ca si studiile o demonstreaza: pentru cei care dau ochii peste cap se indica clar o tensiune ce poate afecta.
  6. Sportul face parte din aceasta lista din ideea ca relaxeaza, avem nevoie de el si in plus tine de faptul ca avem nevoie de sport si ca o forma de a invata cum sa ne manifestam.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these