Dorinta de a fi scriitoare

scriitorii

Sa devii scriitor sau scriitoare nu este atat de simplu insa nici imposibil. Pentru ca visul nu are limite si daca tii cont de visul tau in adevaratul sens al cuvantului atunci nimic nu mai pare atat de grav.

Pentru cei care isi doresc o astfel de cariera ar fi bine sa tina cont de:

  1. Daca cei din jur nu te sprijina atunci nu le mai povesti despre asta. Chiar daca se spune adesea ca atunci cand iti spun mai multi ca esti beat si ar trebui sa mergi la culcare incepi sa crezi mai bine iti vezi de propriul drum. Nu ai nevoie de critici pana cand nu este vorba de acel critic care iti analizeaza munca in sine.
  2. Egoist cu timpul. Asta inseamna sa iti vezi mai mult de treaba ta si stii cum se spune, sa pui pe primul loc ceea ce iti doresti si propria persoana. Timpul nu iti  va ajunge sa faci tot ceea ce iti propui insa mai intai de toate conteaza sa iti pui pe primul loc ceea ce iti doresti si in ceea ce crezi.
  3. Nu iti lua repere de prin jur. Cu alte cuvinte lasa la o parte ceea ce inseamna bun si mai putin bun si axeaza-te pe ceea ce pur si simplu iti place sa scrii. Pana la urma nu este o reteta a succesului astfel ca publicul este cel care decide care este sau nu acea lucrare ce merita citita.
  4. Scrie oriunde si exerseaza. Nu trebuie sa privesti totul ca si cand ar fi lucrarea ta de predat la scoala. Scrie liber si din orice stare pe care o ai. Ce-i drept selectia o vei face mai tarziu.

Ai nevoie de un filtru, mai intai al tau si mai apoi al modului in care gestionezi totul.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these