Durerile de cap si posibile cauze

durere cap

Te doare capul si asta iti ocupa tot timpul. Ideal ar fi sa cauti mai intai de toate cauzele posibile insa si mai usor este sa iei o pastila si sa inchei cu aceasta problema. Ce pare si mai surprinzator se refera la anumite cauze la care poate nu te-ai fi asteptat.

Din lista cauzelor iesitie din comun care iti dau dureri de cap si asta la propriu se regaseste:

  1. Stilul de coafura si poate chiar si anumite accesorii. Daca iti vei prinde parul foarte strans si mai ales coc sau stilul ponytail asteapta-te sa ai dureri de cap. Ca o diferenta insa se pare ca o astfel de durere tine mai mult de o zona a capului si specific acolo unde parul a fost prins si mai cu seama simti o eliberare chiar imediat dupa ce iti desprinzi parul. Baba rabda insa la frumusete.
  2. Nu este hidratata. O cauza destul de comuna ce tine de lipsa de apa sau in orice caz de un nivel prea mic. Asadar, mai ales pe timp de vara si mai ales cand stii ca depui mai mult efort si asta te face sa transpiri mai mult, eliminand in acelasi timp si mult prea multe saruri tine cont de nevoia de apa intr-un stil mai acut ca si pana acum.
  3. Alimentele cu un iz aparte. Exista si alergii la miros insa alergii la anumite produse asadar se prea poate ca acestea sa fie cauzele durerilor tale de cap. Produsele de asa natura sunt diverse si tin de fiecare caz in parte asa ca iti revine sarcina de identificare.
  4. Ecranul calculatorului la care priveste adesea, multe ore pe zi este si el o cauza a durerilor de cap.

Una peste alta durerile de cap pot fi cauzate de numerosi factori si nu trebuie sa te avanti sa iei pastile de fiecare data.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these