Esti prea obosit? Scapa rapid de aceasta stare!

Cand oboseala isi spune cuvantul si pur si simplu nu mai scapi de ea incepi sa iti pui semne de intrebare. Tine de anumite stari pe care le ai, de alimentatie si nu numai insa cert este ca ceva faci gresit. Oboseala poate fi la un moment dat chiar si o boala cronica.

Motive de oboseala

Lasand la o parte lenea care uneori se confunda cu oboseala nu numai munca prea multa iti poate provoca o astfel de stare. Tine si de ceea ce faci la un moment dat crezand ca te ajuta insa vine cu repercusiuni pe termen lung. Spre exemplu cand iei pastile de dormit pentru ca gandesti ca ai nevoie de somn neintrerupt. Insa o astfel de pastila isi face efectul in cateva ore bune astfel ca nu te astepta sa iti revii prea curand. In plus, cu cat dormi mai mult cu atat iti doresti mai mult somn.

Alte motive de oboseala tin de starea de sanatate. Spre exemplu, in momentul in care organismul tau duce o lipsa acuta de magneziu oboseala se resimte fara doar si poate. In egala masura esti si irascibil si munca pare parca mai stresanta.

Sau poate fi vorba de meniul tau. Cand obisnuiesti sa consumi grasimi peste masura si sa faci din asta un meniu zilnic este de la sine inteles ca iti vei incetini ritmul organismului. Metabolismul tau devine mai lenes si mai mult decat atat resimti parca o oboseala ce nu se mai termina. Una peste alta meniul mai putin prietenos pentru silueta este si cel care te va obosi per general.

Si pe cat de surprinzator pe atat de adevarat se pare ca nici respiratul corect nu este cel care sa favorizeze o stare de bine. Oboseala intervine si cand ai un deficit in respriatie pentru ca astfel nu vei oxigena creierul asa cum trebuie.

About the Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these